Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Neželeni dogodki / stranski učinki

Kontakt

Vedno se najprej posvetuje s svojim zdravnikom,  če ste na kakršen koli način v skrbi za vaše zdravje ali vas zanimajo možnosti zdravljenja. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna pri izpolnjevanju.

Pravna obvestila

Za družbo Gedeon Richter je zasebnost vaših osebnih podatkov pomembna. Z vsemi osebnimi podatki, ki nam jih daste, bomo ravnali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. S prostovoljno predložitvijo svojih osebnih podatkov privolite v njihovo shranjevanje, obdelovanje in uporabo.

Družba Gedeon Richter bo vaše podatke uporabila za to, da stopi v stik z vami glede poročila o domnevnem neželenem učinku, če so potrebna dodatna pojasnila.

NEŽELENI DOGODKI / STRANSKI UČINKI

Prosimo, da o domnevnih nezaželenih učinkih, ki jih opazite pri zdravljenju z zdravili, poročate v skladu s Pravilnikom o farmakovigilanci zdravil za uporavo v humani medicini (Uradni list RS, št. 57/14), na način, kot je objavljeno na spletni strani www.jazmp.si.

Disclaimer

"You are now leaving www.fibroidsconnect.com". Links to all outside websites are provided as a resource to our visitors.

Gedeon Richter accepts no responsibility for the content of other websites.

Send this to friend