Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Obvestilo o piškotih

(Nazadnje posodobljeno: 29. junija 2018)

 Uporaba piškotkov

Da vas naše spletno mesto razloči od drugih uporabnikov, lahko uporablja piškotke. S tem lahko zagotovimo, da bo vaša izkušnja pri brskanju po našem spletnem mestu dobra in da jo lahko izboljšujemo.

Piškotek je majhna datoteka, ki jo pošlje naš strežnik in se lahko shrani na trdi disk vašega računalnika. Navadno se uporabljajo za identifikacijo posameznika, ko dostopa do spletnega mesta. Piškotki beležijo, katero spletno mesto ste obiskali, in vsebujejo določeno količino informacij o obisku.

Uporabljamo lahko naslednje piškotke:

  • Nujno potrebni piškotki: To so piškotki, ki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta. Vključujejo na primer piškotke, ki vam omogočajo prijavo v varna področja našega spletnega mesta. Te kategorije piškotkov se ne da onemogočiti in zanje ni potrebno soglasje uporabnika.
  • Piškotki za funkcionalnost: Uporabljajo se, da vas prepoznajo, ko se vrnete na naše spletno mesto. S tem lahko svojo vsebino prilagodimo po vaši meri, vas pozdravimo z imenom in si zapomnimo vaše izbire (na primer vašo izbiro jezika ali regije).

V spodnji preglednici lahko nastavite svoje izbire in najdete več informacij o posameznih piškotkih, ki jih uporabljamo, in namenih, za katere jih uporabljamo.

Nujno potrebni piškotki

Ni nujno potrebnih piškotov 

Piškotki za funkcionalnost

Piškotek Vir Namen Čas poteka veljavnosti
__cfduid tabletkapo.si Google Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki za statistične namene.Ta piškotek nam omogoča:

·         Google Analytics

2 leti
_ga tabletkapolsi Google Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki.

·         Google Analytics

2 leti
_gat tabletkapo.si Google Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja omejevanja števila poslanih zahtevkov.

·         Google Analytics

10 minut
_gid tabletkapo.si Google Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za shranjevanje in posodabljanje določenih vrednosti vsake obiskane strani.

·         Google Analytics

1 dan

 

Piškotke lahko blokirate, tako da aktivirate nastavitev v brskalniku, s katero lahko zavrnete nastavitev vseh ali nekaterih piškotkov. Vendar morda do celotnega spletnega mesta ali do njegovih delov ne boste mogli dostopati, če nastavitve brskalnika uporabite za blokiranje vseh piškotkov (vključno z nujnimi, ključnimi piškotki). Za več informacij o piškotkih in o tem, kako jih onemogočiti, obiščite spletno mesto www.allaboutcookies.org.

Disclaimer

"You are now leaving www.fibroidsconnect.com". Links to all outside websites are provided as a resource to our visitors.

Gedeon Richter accepts no responsibility for the content of other websites.

Send this to friend