Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Z uporabo pričujočega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali in razumeli v nadaljevanju navedene pogoje in da se strinjate, da vas ti pogoji, ki jih družba Gedeon Richter Plc. prav tako šteje za zavezujoče, zavezujejo. Metode upravljanja podatkov, pravna obvestila o odgovornosti za vsebino in avtorskih pravicah spletnega mesta ter politiki upravljanja informacij portala naše podjetje periodično pregleduje in jih spremeni, če je to potrebno.

Če imate kakršna koli vprašanja o pogojih uporabe ali želite oddati kakršen koli komentar ali predlagati kakršno koli spremembo, da se pričujoče pogoje izboljša, kliknite na gumb Kontaktirajte nas na vrhu strani.

Pri vašem dostopu in uporabi portala družbe Gedeon Richter Plc. veljajo pričujoči pogoji uporabe in vsi veljavni zakoni. Z dostopom do spletnega mesta in brskanjem po njem sprejemate, brez omejitev ali zadržkov, pogoje, določene v pričujočih pogojih uporabe.

Družba Gedeon Richter Plc. si pridržuje pravico, da kadar koli prilagodi, spremeni in posodobi pričujoče pogoje uporabe. Ker se strinjate, da so te spremembe za vas zavezujoče, priporočamo, da pričujoče pogoje uporabe redno pregledujete.

Disclaimer

"You are now leaving www.fibroidsconnect.com". Links to all outside websites are provided as a resource to our visitors.

Gedeon Richter accepts no responsibility for the content of other websites.

Send this to friend