Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Zaščiteno Gedeon Richter 2015

AVTORSKE PRAVICE

LASTNINSKE PRAVICE
Informacije s spletnega mesta Gedeon Richter lahko prenašate, prikazujete ali tiskate izključno za nekomercialno osebno uporabo. V informacijah, ki jih prenesete ali natisnete, morate ohraniti in reproducirati vsako obvestilo o avtorskih pravicah ali druga obvestila o lastninskih pravicah.

Vsebine spletnega mesta ni dovoljeno distribuirati, spreminjati, prenašati, ponovno uporabljati, ponovno objavljati ali uporabljati v javne ali komercialne namene, vključno z besedilom, slikami, zvočnimi in video posnetki, brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Gedeon Richter Plc. Domnevati morate, da je vse, kar vidite ali preberete na tem spletnem mestu, zaščiteno z avtorskimi pravicami, razen če je drugače navedeno, in se ne sme uporabljati brez pisnega dovoljenja družbe Gedeon Richter Plc., razen kot je določeno v pričujočih pogojih uporabe ali tistih z ustrezne strani.

Portal Richter lahko vsebuje blagovne znamke, patente, lastninske informacije, tehnologije, izdelke, procese ali druge lastninske pravice družbe Gedeon Richter Plc. ter njene povezane družbe. Ne podeljuje ali dodeljuje se vam nobene licence/pravice do teh blagovnih znamk, patentov, tehnologij, izdelkov, procesov in drugih lastninskih pravic družbe Gedeon Richter Plc., njenih povezanih družb in/ali drugih strank.

BLAGOVNE ZNAMKE, IMENA DOMEN
Registrirane blagovne znamke so izključna last njihovih zadevnih lastnikov. Blagovnih znamk, imen ali imen domen, ki jih je registrirala družba Gedeon Richter Plc., ne smete uporabljati za komercialne namene ali za škodovanje slovesu družbe.

OBJAVE, PREDLOŽENO GRADIVO
Vsa sporočila in gradiva, ki jih prenesete na spletno mesto preko elektronske pošte ali drugače, vključno z vsemi podatki, vprašanji, komentarji, predlogi, se bodo obravnavala , kot da niso zaupne narave in kot nelastniška. Vse, kar prenesete ali objavite, postane last družbe Gedeon Richter Plc. in se lahko uporabi za kakršen koli namen, vključno z reprodukcijo, razkritjem, publikacijo in objavo.

Družba Gedeon Richter Plc. lahko svobodno uporabi vse ideje, koncepte, znanje ali tehnike, ki se nahajajo v katerem koli sporočilu, ki ga pošljete na spletno mesto, za kakršne koli namene, med drugim za razvoj, proizvodnjo in trženje izdelkov s pomočjo teh informacij.

Družba Gedeon Richter Plc. ne ohranja gradiva, ki se ga predloži na spletnem mestu, in si pridržuje pravico, da ne odgovori na objave.

POVEZOVANJE, OKVIRJANJE
Dovoljene so le povezave, ki vodijo na domačo stran.
Globoko povezovanje ni dovoljeno brez predhodnega pisnega soglasja družbe Gedeon Richter Plc.

Okvirjanje pričujočega spletnega mesta s strani drugih spletnih mest ni dovoljeno.
Prav tako ni dovoljeno medvrstično povezovanje (»in-line linking«) ali kateri koli drugi način vključevanja delov pričujočega spletnega mesta v spletna mesta strank.

Disclaimer

"You are now leaving www.fibroidsconnect.com". Links to all outside websites are provided as a resource to our visitors.

Gedeon Richter accepts no responsibility for the content of other websites.

Send this to friend